Voedselbank

Stichting Rahma zet zich in voor kinderen en hun ouders in Nederland met een laag inkomen. Mensen die onder de inkomensgrens moeten leven en hierdoor zichzelf en hun gezin niet kunnen onderhouden kunnen bij ons terecht. Wij snappen dat het voor zo een gezin zwaar is en willen graag ondersteunen waar het nodig is. Niemand zou met honger naar bed moeten gaan en dat is ook de reden waarom wij hier aandacht voor vragen en zoveel mogelijk de minderbedeelden proberen te voorzien van een goedgevuld en gezond voedselpakket.

Wist je dat één op de negen kinderen met honger naar school gaat?

Wil jij helpen? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar verschillende houdbare producten. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen ons werk voort te zetten. Wil je vrijwilliger worden bij Stichting Rahma? Stuur dan een mail naar info@stichtingrahma.nl.

Welke producten hebben we maandelijks nodig:

• Schoonmaakproducten
  • Verzorgingsproducten
  • Houdbare melk
  • Aardappelen
  • Broodbeleg
  • Drinken
  • Suiker
  • Pasta
  • Uien
  • Olie
  • Rijst
  • Meel

Wil je een voedselpakket ontvangen? Stuur een mail naar info@stichtingrahma.nl voor meer informatie.